JustPhilip-marketing-Blog-header

3 e-mailmarketing tips om je conversie te verhogen!

Ben jij bezig met het maken van een e-mailmarketing strategie van ben je al bezig met de opzet? Dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat er nog best wel wat komt kijken bij e-mailmarketing. In deze blog vertel ik de 5 belangrijkste tips die gaan zorgen voor een enorme conversie groei.

Content is key

Je hebt het waarschijnlijk vaak genoeg gehoord, maar ik ga het toch nog eens herhalen. Bij het schrijven van een e-mail marketing mail is een heel belangrijk aspect dat je zorgde voor een duidelijke opmaak van je tekst. Maak gebruik van de F-vorm. Mensen scannen vaak door een tekst. Dit betekent dat ze maar een deel van je inhoud echt zien. Deur je e-mail aan te passen op de leespatronen is de kans veel groter dat de belangrijkste informatie aankomt. 

Werk je customer journey uit en maak hem persoonlijk

Afhankelijk van wat je aan het verkopen bent moet je gaan kijken  hoe het aankoop proces verloopt. Je hebt bijvoorbeeld een blog geschreven over een onderwerp dat je doelgroep aantrekt. Neem een fiets en je schrijft over fiets vakanties. Grote kans is dan dat je onder je doelgroep nog een kleiner segment aanspreekt. Pas hier dan je e-mail marketing  op aan, zodat je waardevolle content kan leveren. 

Werk met Freesponder

Voor een e-mail marketing funnel is het belangrijk dat je buiten de content om, ook geld kan verdienen met je e-mail marketing funnel door gebruik te maken  Freesponder is een tool die je kan gebruiken om mee te adverteren in je e-mails. Je schrijft bijvoorbeeld een e-mail over SEO. Freesponder heeft dan een E-book voor jou die je kan adverteren in je e-mail. In deze E-book staat andere affiliate links omschreven. Wanneer iemand dan een product koopt via jouw E-book dan krijg jij een commissie, omdat jij voor een klant hebt gezorgd. 

Maak gebruik van pop-ups

Ik eis is je landingspagina aan het lezen. Je kunt dan instellen wanneer die voorbeeld op de helft is om een ​​pop-up in zijn beeld te zetten Wanneer je lezer je tekst verder wil lezen is hij verplicht om de pop-up te accepteren. Mensen vinden dit vaak erg vervelend maar het werkt als een speer. 

10 gratis tips voor e-mailmarketing

Krijg meer leads, behaal meer conversie en werk aan een waardevolle klantrelatie!
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.